INCREDIBIL! Se înfiinţează Partidul pentru Creşterea Salariilor şi Pensiilor din România

| 24 feb, 18:33

Senatorul independent Ioan Ghişe a anunţat, marţi, că a fost constituit un grup de iniţiativă pentru înfiinţarea Partidului pentru Creşterea Salariilor şi Pensiilor din România (PCSP).

El a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută la Senat, că scopul partidului este ”creşterea, dar mai ales alinierea salariilor şi pensiilor din România la media Uniunii Europene într-un orizont de timp de 10-12 ani”.

Senatorul şi-a declarat speranţa că partidul va fi înregistrat până la sfârşitul anului 2015.

Potrivit afirmaţiilor sale, această formaţiune politică nu va fi cantonată într-o doctrină politică, fiind "un partid - proiect".

Senatorul a arătat că, ”în funcţie de cum se va dezvolta”, partidul va participa în alegeri singur sau într-o alianţă."Suntem deschişi să ne aliem cu oricine care sprijină în România acest scop - creşterea şi alinierea pensiilor la mediile din UE", a adăugat el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ