INCREDIBIL. Victor Ponta laudă Guvernul Cioloş

| 19 ian, 12:58

Fostul premier Victor Ponta a postat pe Facebook cuvinte de laudă faţă de actualul Guvern.

"Da! Aşa e! Bravo! Felicitari Guvernului actual", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. El a ataşat un text apărut în Hotnews în care se prezintă comunicarea pe care minstrul de Finanţe, Anca Dragu, a făcut-o la o conferinţă la Viena unde a lăudat economia românească.  "Cifrele macroeconomice ale României arată bine şi cred că mulţi miniştri de Finanţe din alte ţări ne invidiază pentru poziţia pe care o avem. Vedem o creştere economică de 4,1 % în acest an, peste media de creştere a UE, în linie cu estimările organismelor internaţionale. Dacă înainte, creşterea era generată de exporturi, acum discutăm de o creştere condusă de trei factori: exporturi, consum şi investitii", a spus Dragu investitorilor prezenţi la conferinţa Euromoney de la Viena.

Oficialul Guvernului a mai amintit principalele măsuri de relaxare fiscală din noul Cod Fiscal, punând accentul pe reducerea de TVA şi pe impozitarea redusă a dividendelor, adaugând că toate măsurile au primit un răspuns favorabil din partea mediului de afaceri român.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 ian, 15:05
Violeta
sellectam urgent dezvoltatori de proiect. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe:-necesar calculator, conexiune internet, cunoștințe minime PC, seriozitate.
Instruire oferită sub forma unor lecții gratuite prin mail.
Acest proiect vizează piața mondiala a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate.
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Când doriți cu toata seriozitatea, cereti “info” la adresa de e-mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ