Indemnizaţia pentru persoanele cu handicap ar putea creşte cu 30%

| 02 iul, 2014

Indemnizaţia pentru persoanele cu handicap ar putea fi majorată cu 30%, dar urmează să se stabilească cu Ministerul Finanţelor Publice de când va putea fi făcută această majorare, a declarat miercuri, la România TV, ministrul Muncii, Rovana Plumb.

Am pregătit, am făcut calculul, astfel încât să majorăm indemnizaţia pentru persoanele cu handicap cu 30%. Urmează să discutăm cu Ministerul Finanţelor să vedem dacă putem să majorăm indemnizaţia din acest an', a explicat Rovana Plumb.

Ministrul Muncii a mai declarat că se analizează şi majorarea pensiilor mici, sociale, de 350 de lei, care din 2015 ar putea creşte la 400 de lei.

'Pensiile mici sunt în continuare în analiză. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla din 2015. Este vorba despre pensiile sociale, de 350 de lei şi nu numai (Probabil ne vom duce undeva la 400 de lei', a mai spus Rovana Plumb).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 2014
hiris
indemnizatia ptr.persoanele cu handicap
din 1975 ,in urma unui accident de circulatie fiind intr-o excursie organizata de BTT,m-am ales cu o dubla fractura de coloana cominutiva vertebrele L11,L12cu deplasare!Am primit o pensie de 150 de lei in aceea vreme nemai putand lucra desi eram angajata la EMParoseni!Pana la guvernul d-lui Boc am avut pensie de Handicap gr.2 apoi mi-a fost de parca m-as fi vindecat si acum am 33,50 ron pensie!Ce ma incalzeste cei 30% dati acuma de guvern?Ar trebui majorate aceste pensii mici cu mult mai mult!In celelalte grade de handicap mai au si alte beneficii de la stat!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ