Instanţa a decis: Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, va rămâne cu moştenirea Brătienilor

| 23 ian, 10:48

Radu Pricop rămâne cu moştenirea Brătinenilor, au decis magistraţii Judecătoriei Piteşti. Prefectura Argeş ceruse revizuirea modalităţii prin care ginerele lui Traian Băsescu a pus mâna pe moşia familiei Brătianu. După decizia instanţei, Radu Pricop a declarat că va da în judecată reprezentanţii Prefecturii.

Decizia magistratilor nu este, însă, definitivă şi poate fi atacată în 10 zile.

Magistraţii de la Judecatoria Piteşti au decis că nu există motive întemeiate pentru a anula restituirea moştenirii Brătienilor. Asta după ce ginerele lui Traian Basescu a făcut scandal în sala, spunand ca va cere amendarea Prefecturii Argeş. Radu Pricop a fost la fel de arogant şi la ieşirea din Judecătorie.

Radu Pricop a cerut amendarea Prefecturii Argeş pentru că instituţia a cerut revizuirea modalitaţii în care ginerele lui Băsescu şi celelalte persoane implicate in dosar au ajuns să intre în posesia moşiei Brătienilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ