Interesele din spatele afacerii familiei Băsescu-Udrea transformă Nana în Vestul Sălbatic

| 09 mai, 2014

Interesele afacerii familiei Băsescu - Udrea  asupra terenului de la Nana au dus la transformarea județului Călărași în Vestul Sălbatic.

 

Violența și aroganța au pus stăpânire pe raza localității Nana, întrucât oamenii din spatele PMP își permit să lovească pe cei care încearcă să spună adevărul în legătură cu afacerile ilegale ale famigliei prezidențiale.

Aflată pentru documentare în comuna Nana, o echipă Antena 3 a imortalizat un moment absolut incredibil! O bătrânică a fost atacată și trântită la pământ de către unul dintre organizatorii vizitei Elenei Udrea în localitate, doar pentru că respectiva persoană se plângea de modul în care s-a făcut restituirea terenurilor în comuna din Călărași.

Trântirea la pământ a bătrânei a avut loc chiar la câțiva pași de deputatul Elena Udrea, care se afla în campanie electorală pentru PMP. Agresorul nu a luat în calcul ca ar putea fi filmat și, fără nicio reținere, a dus-o cu forța pe bătrână într-o zonă laterală, unde a lovit-o cu brutalitate de pământ.

Imediat ce a realizat că este filmat, agresorul a încercat să intimideze echipa de filmare, înjurându-l și lovindu-l pe cameraman, în timp ce grupul constituit din membri PMP pentru asigurarea protecției Elenei Udrea încercau să mușamalizeze incidentul.

Agresorul bătrânei de la Nana a fost identificat ca fiind Ștefan Fileață, ce a mai avut antecedente penale și care abia fusese eliberat din arest în luna martie. Și culmea, agresorul era și liderul PMP Curcani, o comună apropiată de Nana. Iar lista interlopilor băsiști continuă!

Deputatul PMP de Călărași, Marin Anton, prezent și el la vizita electorală a Elenei Udrea, le-a făcut semne agresorilor să se oprescă din scandal, ceea ce demonstrează că agresori erau sub conducerea acestuia. Fapt ce infirmă și afirmațiile făcute în direct la o emisiune TV de deputat - că nu a văzut nicio agresiune și că a venit singur la Nana - plus că și filmările arată exact contrariu.

Totodată, și președintele PMP Călărași, Dragoș Coman, a asistat la altercație fără să aibă vreo reacție în ajutorarea bătrânei, ci doar în încercarea de a bloca camera de filmat atunci când femeia era brutalizată.

Și ușor-ușor comuna Călărași a devenit Vestul Sălbatic de când Traian Băsescu și-a proiectat, prin apropriații săi,  afaceri ilegale în zonă! Încă de acum 5 ani, de când Elena Udrea a fost pentru o scurtă perioadă ministru al Mediului, terenul de la Nana a fost pregătit pentru a fi achiziționt de către fiica cea mare a Președintelui României, Ioana Băsescu.

Elena Udrea, conform unor documente publicate de Corpul de Control al Guvernului, a gestionat, în 2009, banii de la minister  în interesul său și al primarilor PDL și a supervizat traseul banilor pentru Nana, prin utilizarea Fondului de Mediu pentru proiecte din Programul spațiilor verzi. Pentru ca în 2013, Ioana Băsescu , printr-un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 1 milion de euro, să cumpere un teren de 290 hectare din județul Călărași!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mai, 2014
ama
Nana
De ce nu au reactionat ziaristi de la A3 ? Ei nu sunt cetateni ,de ce nu au sarit sa apere femeia daca nu a fost regizata imbranceala? La emisiunea lui Gadea femeia vorbea aiurea, blestema, oare cei care au vandut pamantul nu au primit bani,a dovedit cineva ca pamantul a fost vandut la un pret foarte mic sau a fost anexat gratis? Oare de ce Antena 3 nu da o fuga prin Banat si pe unde o mai fi avand tata socru pamant si sa -i chestioneze pe tarani cum a acumulat acesta atat de mult pamant .Oare acolo nu se vor gasi amarati care sa conteste vanzarile de pamant? Nu cred ca pamantul a fost vandut pe nimic,nu am vazut taran cxare sa nu stie sa-si vanda avantajos pamantul si nu am vazut om care sa se declare multumit de ce a primit. Romani de o anumita factura stiu sa-si puna haine ponosite si stiu sa se vaite ca nu au si ca nu catiga ,ca sunt furati,dar care au portofelul nu plin ci foarte plin. Sunt oameni care daca nu fura macar o saiba pe zi nu pot trai, am dreptate - sa verificam o gospodarie chiar si de la oras si ce o sa se gaseasca orice ,totul e de folos unui gospodar roman, din aceasta cauza curtile taranilor si orasenilor arata cum arata, nu mai intalnesti asa ceva nicaieri in lume.
09 mai, 2014
Spagania
Nana va fi un Holly-land al PMP cam atata poate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ