Ioan Rus se declară depăşit de situaţie: Caut oameni cu disperare

| 10 mar, 14:50

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, susține că își caută oameni buni pentru Tarom, dar îi este foarte greu, asta după ce întreaga conducere a companiei a demisionat. Ioan Rus a explicat că va ajunge să caute cu disperare oameni, dacă nu găsește săptămâna aceasta.

“Caut cu foarte mare atenţie şi sper să nu ajung să caut cu disperare oameni capabili să pună în practică o restructurare a Tarom. Dacă nu reuşim săptămâna aceasta să găsim, aproape că o să căutam oameni cu disperare”, a declarat ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Operatorul aerian de stat Tarom, care a adunat pierderi totale de peste 1,3 miliarde de lei din 2009 până anul trecut, a rămas din nou fără consiliu de administraţie săptămâna trecută, după ce membrii acestuia şi-au dat demisia „în bloc“ la doar opt luni după ce au fost numiţi.

Citeşte şi: CRIZĂ fără precedent la ROMATSA. Controlorii de trafic lucrează cu CĂTUŞELE la spate

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ