Klaus Iohannis a promulgat legea privind mărirea salariilor bugetarilor cu 10%

| 24 noi, 18:28

Klaus Iohannis a promulgat legea privind aprobarea OUG 35/2015, prin care salariile celor care lucrează în sistemul sanitar se majorează cu 25%, iar ale celorlalți bugetari cu 10%.

Actul normativ prevede că, începând cu data de 1 octombrie 2015, prin excepție de la prevederile alin. (1), cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcției de bază/salariilor funcției de bază/indemnizațiilor de încadrare de care beneficiază personalul din sistemul public sanitar, precum și personalul din cadrul Institutului Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă și al serviciilor teritoriale de expertiză medicală aflate în subordinea caselor teritoriale de pensii se majorează cu 25% față de nivelul acordat pentru luna septembrie 2015. De asemenea, salariile bugetarilor se măresc de la 1 decembrie cu 10%.

Legea privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 35/2015 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum și alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe a fost aprobată pe 11 noiembrie de plenul Camerei Deputaților.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 11:07
Carmen Diaconescu
PENSIILE,CAND LE VETI MARI,UNELE PENSII SUNT FOARTE MICI,NU SE POATE TRAI LA LIMITA DE UN TRAI APROAPE DE MOARTE.
OARE PENSIILE MICI CAND LE VETI MARI DOMNULE PRESEDINTE?DUPA 32 DE ANI DE MUNCA PRIMESC O PENSIE DE 988 DE RONI.CE SA FAC MAI INTAI? SA-MI IAU MANCARE SI MEDICAMENTE,PTR CA AM NEVOIE LA VARTSA DE 60 DE ANI SI DE UNA SI DE ALTA?SAU SA PLATESC DARILE CATRE STAT,INTRETINERE,LUMINA,TELEFON FACTURI PESTE FACTURI???OARE CE SE POATE FACE CU 988 DE RONI PE LUNA?SAU TREBUIE SA-L ASTEPT DIN NOU PE MR BOC SA-MI MAI IA 50 DE LEI DIN PENSIE???ASTA ESTE VIATA IN ROMANIA DOMNULE PESEDINTE,DUPA 32 DE ANI DE MUNCA.TOTI CARE SE PERINDA,PE LA GUVERNARE, NU AU STIINTA DE DURERILE POPORULUI,DAR NICI CA-I INTERESEAZA CUMVA DE SOARTA NOASTRA.VA DORESC UN MANDAT COPIOS LA PUNGA CU BANI. CU STIMA DOMNULE PRESEDINTE IOHANNIS.
25 noi, 07:23
SIBNET
Extra lucru la domiciliu
Sursa banilor e chiar langa tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii! Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa urmezi acest curs de exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email: [email protected]
24 noi, 21:15
Horea
Bravo Iohanis, esti mare, foloseste si tu tot procente ca ceilalti, ca doar toti generali si coloneii din M.Ap.N. si Ministerul de interne au salariile mai mari fata de alti colegii si subordonati cu 25% de cinci ani de zile, au ramas cu salariile de merit introduse in salarii, nu crezi ca era momentul sa faceti si voi o economie la bugetul tarii, sa mariti doar la cei care nu beneficiaza de cei 25%, introdusi in salarii de 5 ani?, fereasca bunul Dumnezeu de un conflict, cred ca vei pleca la lupta cu generali si colonei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ