Iohannis critică modul în care Ponta face politică externă: A plecat de capul lui în Arabia Saudită. Nu a discutat cu mine

| 08 mai, 13:57

Președintele Klaus Iohannis a afirmat vineri că premierul Victor Ponta nu a discutat cu el în prealabil despre vizita pe care șeful Executivului a efectuat-o în statele din țările arabe, arătând că aceasta este o "metodă inedită de a face politică externă".

"Victor Ponta a plecat pe cont propriu. Nu a discutat cu mine în prealabil vizita pe care a făcut-o în statele din Arabia", a declarat Iohannis, la Aeroportul "Henri Coandă", la întoarcerea din Polonia.

Șeful statului a precizat că premierul Victor Ponta l-a informat după ce a revenit din vizita din statele arabe că a avut "niște discuții senzaționale, nu știm exact despre ce, dar se pare că au fost foarte bune".

"Este o metodă inedită de a face politică externă, fiecare de capul lui, dar probabil așa a înțeles dl prim-ministru că trebuie să se întâmple în politica externă", a spus Iohannis.

El a subliniat că nu îi solicită premierului lucruri extraordinare, ci o discuție lămuritoare înainte de astfel de vizite externe.

"Nu solicit lucruri extraordinare și nici complicate, solicit lucruri pe care și dl prim-ministru ar putea să le facă: o discuție lămuritoare înainte cu siguranță va ajuta", a arătat șeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ