Iohannis, despre candidatul dreptei: Politician serios, recunoscut. În esenţă întrunesc aceste calităţi

| 13 iun, 2014

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, că persoana care va candida din partea dreptei la Preşedinţie trebuie să fie "un politician serios, recunoscut, cu rezultate bune în sondaje şi potenţial de creştere bun", menţionând că, "în esenţă", el întruneşte aceste calităţi.

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că "discuţiile cu PDL merg bine". "Eu sunt destul de încrezător că vom reuşi în timp scurt să ajungem la un rezultat pozitiv în aceste discuţii. Noi ne străduim cu toţii să progresăm repede, dar nu putem să vă dăm acum un termen", a spus Iohannis.

Întrebat dacă el va fi candidatul dreptei reunite la Preşedinţie, Iohannis a răspuns: "Este o decizie pe care o vor lua structurile competente din PNL şi PDL, după o analiză a unor date, sondaje, opinii. Această decizie se va lua relativ repede după Congresul nostru. Până la finalul lunii iulie, este necesar să avem o decizie".

Întrebat cum ar trebui să arate candidatul dreptei, Iohannis a precizat că are "o părere clară" despre acest candidat, afirmând că ar trebui să fie "un politician serios, recunoscut, cu rezultate bune în sondaje şi cu un potenţial de creştere bun".

Întrebat dacă, în opinia sa, corespunde acestei descrieri, Iohannis a răspuns: "În esenţă, da".

Conducerea PNL a desemnat, miercuri, reprezentanţii din partea partidului în comisiile de lucru paritare care se ocupă de procesul de fuziune cu PDL, fiind vorba de şase astfel de foruri, anunţa preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ