IOHANNIS, despre relaţia cu premierul PONTA: Nu o să-l trag pe premier de urechi la televizor

| 22 ian, 23:19

Preşedintele Iohannis a declarat că relaţia sa cu guvernul actual este una instituţională, normală. Mai mult, el a spus că propune „altfel de politică, fără scandaluri, show-uri televizate între preşedinte şi premier”.

 

Nu o să mă vedeţi acuzându-l pe premier pentru ceva ce a făcut sau trăgându-l de urechi, vorbind mai colocvial. Nu aşa se face politică. Am spus de atunci că voi colabora instituţional. Preşedintele nu este ales să distreze oamenii, să poarte discuţia politică într-o zonă în care nu are ce căută”, a comentat Iohannis, la Realitatea TV, referitor la relaţia sa cu premierul Victor Ponta.

Şeful statului a menţionat că l-a invitat din prima zi pe premierul Ponta şi au avut avut o discuţie corectă, după care au avut mai multe întâlniri, pe prolbleme concrete, de guvernare, de principiu sau politică externă.

Citeşte şi: Ponta, despre relaţia cu Iohannis

 

Mi se pare absolut normal ca premierul şi preşedintele să discute cum se pot rezolva problemele României. Mi se pare anormal, contraproductiv, ca preşedintele şi premierul să nu vorbească despre problemele României”, a spus preşedintele.

Citeşte AICI cele mai importante declaraţii ale lui Iohannis

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ