Iohannis despre retragerea lui Crin: Un gest unic al unui mare om politic

| 31 mai, 2014

Retragerea lui Crin Antonescu din competiţia prezidenţială este văzută de Klaus Iohannis drept gestul unui mare om politic şi un gest prin care se vor atinge obiectivele PNL.

Prim-vicepreşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a catalogat gestul lui Crin Antonescu de a se retrage din competiţia prezidenţială drept un „gest unic”, „gestul unui mare om politic”.

Prin decizia luată, Crin Antonescu a dovedit că pune interesul partidului şi al României înaintea propriului interes şi a propriei cariere politice. Consider că, prin gestul făcut astăzi, Crin Antonescu rămâne cel mai valoros om al Partidului Naţional Liberal şi sper şi îmi doresc ca împreună să reuşim să întărim PNL şi să atingem împreună obiectivele politice pe care şi le propune Partidul Naţional Liberal”, susţine Klaus Iohannis.

Crin Antonescu a anunţat astăzi că renunţă la candidatura pentru prezidenţiale, dar şi la funcţia de preşedinte interimar al PNL.

Klaus Iohannis este principalul favorit pentru a prelua PNL, dar şi pentru a deveni candidatul dreptei la alegerile prezidenţiale din această toamnă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ