CTP, despre retragerea lui Crin: Nu mai avea şanse. Iohannis, candidatul dreptei

| 31 mai, 2014

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că decizia lui Crin Antonescu de a renunţa la candidatura pentru Cotroceni este "un gest raţional" pentru că acesta nu avea şanse. CTP spune că acesta este "sfîrşitul carierei politice" a lui Crin Antonescu şi crede că Klaus Iohannis va fi candidatul pe care PNL îl va propune drept candidat unic al dreptei.

Acest gest al domnului Antonescu este înţelept. Sau, hai să nu spunem înţelept, pentru că nu e un cuvânt care i se potriveşte domnului Antonescu. Să spunem că este raţional. Nu mai avea şanse domnul Antonescu, având în vedere poziţia în sondaje, în încrederea electoratului în care se află acum. Nu mai avea şanse nici măcar în raport cu alte figuri de pe partea dreapta, nu mai vorbesc în raport cu Victor Ponta.

Antonescu este mult sub Călin Popescu Tăriceanu, Mihai Răzvan Ungureanu, Klaus Iohannis. Era la un moment dat în apropiere de Corneliu Vadim Tudor. Deci din această poziţie este raţional ca domnul Antonescu să se retragă şi, fireşte, ca domnul Iohannis să fie candidatul PNL la Preşedinţie şi propunerea PNL pentru candidatul unic al dreptei", a comentat Cristian Tudor Popescu, la România TV.

Citeşte continuarea pe RomâniaTv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iun, 2014
Klaus
Daca sunt la acelasi scor, chiar daca in partide diferite
Drept urmare si Vadim Tudor trebuie sa se retraga din politica si sa redevina pieton.
01 iun, 2014
Ana
Nu inteleg de ce dupa opinia lui CT Popescu,unicul candidat al *dreptei* la conducerea PNL-ului si la prezidentiale este Klauz Johannis ? Oare Vasile Blaga si membri PDL-ului sint morti sau i-a anesteziat Basescu pe toti ? Nu vreau sa cred ca Blaga si PDL vor accepta vreodata ca Johannis sa fie candidatul la prezidentiale. De ce ma rog d-nul Ion Ghise nu este bun la conducerea PNL,care a tinut cu dintii si a facut sacrificii pentru inlaturarea lui Basescu si pentru intregirea PNL-ului. Johannis a dus PNL-ul la pieire cu Antonescu cu tot. Johannis este partas,complice a lui Antonescu la alegerile europarlamentare din care cauza si-a dat si demisia.Acum il scoateti din morti sau de la naftalina si defilati cu el? Alo,Blaga, adormitul si somnorosul am stiut ca este Crin Antonescu ,ce faci ? faci jocul lui Johannis si al ui Basescu ? Trezeste=te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ