Lider PNL: Iohannis nu va avea adversar în competiţia pentru şefia partidului

| 02 iun, 2014

Liderul liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican, a declarat că actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, nu va avea adversar în competiţia pentru şefia PNL.

"Domnul Johannis va candida şi va câştiga fără probleme preşedinţia PNL. După ce Klaus Iohannis şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al PNL, ceilalţi colegi care se gândeau să se înscrie în această competiţie au făcut un pas înapoi. Organizaţia vâlceană a PNL a avut mereu o relaţie privilegiată cu cea vecină din Sibiu, mai ales că în proiectul vechi al regionalizării, opţiunea noastră de a ne alătura sibienilor a fost susţinută de primarul Sibiului (...) Decizia domnului Antonescu de a se retrage nu a fost urmarea unor presiuni interne sau externe este un gest rar, de demnitate, pe care nu cred că l-a mai făcut vreun alt lider de partid din România, în ultimii 25 de ani", a spus Buican, citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte viitorul coaliţiei PNL-PDL la nivelul judeţului Vâlcea, Buican spune că după fuziune consilierii celor două partide vor vota în bloc.

'La Vâlcea, PNL este cunoscut ca un partid de dreapta, nu vor exista probleme cu membrii PNL care să gândească altfel. USL nu a fost primit aici cu deschidere, dar atunci aşa au fost vremurile, ne-am supus voinţei majorităţii, dar nu ne-am pierdut identitatea. Pentru PSD-ul local, liberalii au fost vocea opoziţiei, deci dacă printre pesediştii vâlceni sunt unii care mai cred că s-ar putea produce anomalii, pe care ei le numesc minuni, le spun să abandoneze aceste speranţe. Era stângii a apus la Vâlcea', a susţinut Cristian Buican.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ