CRIN ANTONESCU: NU CANDIDEZ la preşedinţie

| 31 mai, 2014

Președintele PNL, CRIN ANTONESCU a anunţat că renunţă la interimatul de preşedinte al PNL şi că e nevoie de un nou ciclu şi de noi lideri în cadrul PNL. "Anunţ că nu candidez la funcţia de preşedinte al României", a spus Antonescu într-o conferinţă de presă

Președintele PNL, CRIN ANTONESCU va face declaraţii de presă sâmbătă, de la ora 13.00.

Din declaraţiile lui CRIN ANTONESCU:

-Doresc să vă comunic decizii politice pe care le-am luat. Le vor comunica şi conducerii PNL luni. Am condus PNL o perioadă de 5 ani, o perioadă grea, agitată, cu multe provocări.

- Cred că în această perioadă am realizat lucruri importante pentru cetăţenii României. În 2009, PNL a fost vocea care nu trebuia să tacă şi nu a tăcut. Am construit o alternativă la regimul Băsescu. au pus capăt acestui regim şi tentativei lui Traian Băsescu şi partidului aliat să devină partid-stat.

- Am reuşit împreună cu partenerii politici mai multe lucruri. Am salvat Roşia Montană, am blocat Legea amnistiei, am păstrat cota unică.

- Am decis să demisionez în cazul în care PNL nu atinge 20% la alegerile europarlamentare.

- Am menţionat interimatul pentru ca PNL să nu fie CAPTURAT de tentativele PSD de acaparare.

- Nimeni nu va pune vreodată problema schimbării numelui istoric al partidului liberal. "Garantez că numele şi identitatea nu vor fi sub nicio formă schimbate"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ