Dragnea îl desfiinţează pe Crin Antonescu: Va fi un nimic

| 31 mai, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă la Alexandria că, în opinia sa, Crin Antonescu va fi după Congresul PNL un 'simplu pieton'.

'După părerea mea, domnul Antonescu, după Congresul PNL, va fi simplu pieton. Nu va mai fi nimic. Nici candidat. Candidatul va fi Klaus Iohannis şi la preşedinţie', a afirmat Liviu Dragnea.

Aflat la Alexandria într-o vizită de lucru, Liviu Dragnea a spus că în urma fuziunii PNL-PDL este posibil ca liberalii să piardă funcţiile administrative obţinute sub sigla USL.

'Eu am auzit de la domnul Vasile Blaga şi de la domnul Klaus Iohannis că au hotărât să rupă orice colaborare cu PSD-ul peste tot şi am hotărât să nu îi încurcăm. Şi în Teleorman, ca şi în celelalte judeţe, o să respectăm refacerea Alianţei D.A. PNL-PDL şi atunci la Consiliul Judeţean, la Consiliul municipal Alexandria şi la celelalte consilii locale o să refacem alte majorităţi şi sigur că nu o să îi lăsăm să fie puşi într-o situaţie delicată, să rămână în funcţii şi să fie certaţi de cei de la PDL. Deci, probabil o să urmeze alegeri la funcţiile de viceprimari, vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi pentru celelalte funcţii politice care au fost obţinute prin efectul USL-ului. Şi-au ales un drum în viaţă pe care noi îl respectăm', a declarat Dragnea.

El susţine că în următoarea perioadă mulţi liberali se vor reorienta, întrucât este foarte posibil ca ultimul partid istoric din România - PNL - să fie desfiinţat în cazul fuziunii cu PDL.

'Le urăm succes pe Alianţa răului. Vor avea un mare succes, un partid de peste 100 de ani vechime va dispărea dacă îşi duc la capăt contopirea, pentru că fuziunea nu se poate realiza decât prin două modalităţi, prin contopire sau prin absorbţie. Nu vom mai avea această atitudine să stăm să aşteptăm. S-ar putea ca din ce în ce mai mulţi liberali autentici să încerce să formeze o mişcare, o fundaţie, pentru că am auzit şi eu şi mulţi colegi foarte multe nemulţumiri ale unor liberali autentici care nu înţeleg de ce trebuie să fuzioneze cu PDL-ul, să facă alianţă cu PDL-ul', a afirmat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ