Iohannis: Este nevoie de un nou proiect de ţară pentru România, pentru România viitorului în UE

| 04 iul, 23:04

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că este nevoie de un nou proiect de ţară pentru România, precizând că toţi liderii formaţiunilor parlamentare care au fost invitaţi la consultările de la Palatul Cotroceni au fost de acord să participe la acest proiect.


"Este nevoie de un nou proiect de ţară pentru România, pentru România viitorului în UE. Acesta a fost mesajul meu către liderii cu care m-am întâlnit astăzi", a spus şeful statului la Palatul Cotroceni, după cea de-a doua rundă de consultări cu premierul Dacian Cioloş, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi cu liderii formaţiunilor parlamentare pe tema situaţiei create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii. 

El a subliniat că toţi liderii au fost de acord să participe la acest proiect post-aderare, arătând că acesta va fi elaborat într-un grup pe lucru care va funcţiona pe lângă Preşedinţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ