PREZIDENŢIALE. Iohannis: Fiecare cetăţean are dreptul la vot; Ponta: E o lozincă

| 11 noi, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, i-a spus, marţi, la premierului Victor Ponta, la dezbaterea de la Realitatea TV, că fiecare cetăţean are dreptul la vot, Ponta replicând, imediat, că aceasta reprezintă „o lozincă”.

"Domnule Ponta, noi trăim într-o ţară democrată. Fiecare cetăţean are dreptul la vot", i-a spus Iohannis lui Ponta. "E o lozincă", i-a replicat Ponta, imediat, după care l-a întrebat pe Iohannis cum ar face el ca votul din diaspora să fie organizat bine.

Iohannis a continuat cu o serie de atacurila adresa lui Victor Ponta, fără ca acesta să îl întrerupă.

"Dumneavoastră aţi suprimat dreptul la vot al acestor cetăţeni din diaporă. Acelaşi lucru mi s-a comunicat din Paris, din Londra. Am teancuri de e-mailuri şi scrisori primite de la cetăţeni absolut revoltaţi că nu au putut să voteze în 2 noiembrie", a continuat Iohannis.

El i-a reproşat lui Ponta faptul că trebuia să prevadă că vor fi mulţi alegători în diaspora.

"Aceste lucruri trebuia să le prevedeţi fiindcă s-au întâmplat şi în alţi ani şi a fost clar că vom avea o prezenţă destul de mare la vot. Dumneavoastră aţi ignorat cu rea credinţă toate informările care au fost făcute şi aţi organizat în aşa fel încât mii de oameni au rămas afară seara, au fost bruscaţi cetăţenii români care au vrut să intre în secţiile de votare de poliţiile altor state fiindcă şi-au cerut dreptul la vot", a adăugat candidatul ACL la Preşedinţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ