Iohannis, ignorat la sosirea în Parlament de Dragnea și Tăriceanu

| 02 apr, 13:53

Președintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat marți, la Parlament, de Alina Gorghiu și Marilen Pirtea de la PNL, însă nu a fost așteptat de șefii celor două Camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele a fost întâmpinat de liderii de grup ai PNL, însă nu de șefii celor două Camere. Mai mult, la intrarea în plenul Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă s-au intersectat cu șeful statului, însă nu au interacționat deloc.

 

Președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă participă, marți, la ședința comună solemnă a Senatului și Camerei Deputaților dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO și a 70 de ani de la înființarea Alianței Nord-Atlantice.

Potrivit unui memorandum intern aprobat de conducerea Legislativului, pe 27 martie, la eveniment vor lua cuvântul președintele Klaus Iohannis și președinții celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, dar și premierul Viorica Dăncilă.

La 29 martie 2004, România a aderat la NATO prin depunerea instrumentelor de ratificare la Departamentul de Stat al SUA, stat depozitar al Tratatului Alianţei Nord-Atlantice.

Depunerea instrumentelor de ratificare a fost urmată, la 2 aprilie 2004, de ceremonia arborării oficiale a drapelului României la sediul NATO.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ