Klaus Iohannis: Iniţiativa de suspendare a preşedintelui - spectacol steril, gălăgie, zgomot de fond

| 08 sep, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni că iniţiativa de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu 'se poate clasifica' drept spectacol steril, gălăgie sau zgomot de fond, în condiţiile în care oamenii sunt preocupaţi de alte subiecte, precum recesiunea economiei.

'Eu am făcut afirmaţia că vreau altfel de politică în România. Vreau mai puţină gălăgie şi mai multe rezultate, mai puţin spectacol şi mai multe soluţii. E, această propunere de suspendare, după părerea mea se poate clasifica fără niciun fel de problemă ca şi spectacol steril sau gălăgie sau zgomot de fond. Am discutat cu oameni simpli astăzi când am fost în oraş şi m-au întrebat ce se doreşte aici exact, când se alege un nou preşedinte se doreşte referendum pentru suspendarea vechiului preşedinte, care oricum pleacă? Nu a înţeles nimeni despre ce e vorba şi cred că e o temă total falsă care ni se propune aici, nemaivorbind de faptul că se aruncă banii publici pe geam', a afirmat Iohannis într-o conferinţă de presă.

În opinia sa, iniţiativa de suspendare 'probabil vine să suplinească lipsa oricărui proiect din partea PSD-ului sau a altor partide care sunt foarte apropiate de PSD'.

Liderul PNL a adăugat că oamenii sunt preocupaţi de alte subiecte, precum intrarea în recesiune economică sau scăderea nivelului de trai.

Cât priveşte atitudinea parlamentarilor ACL pe tema suspendării, Iohannis a apreciat că aceştia 'vor lua cele mai bune decizii în această chestiune', ţinând cont că este vorba de o 'procedură parlamentară'.

'Este un lucru care nu ajută pe absolut nimeni, ci doar distrage atenţia de la campania electorală care ar trebui să fie centrată pe teme politice, şi nu pe poveşti', a susţinut Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ