Klaus Iohannis este convins că Antonescu îl va susţine în campania electorală

| 08 sep, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni seara că a discutat în urmă cu câteva zile cu Crin Antonescu şi că este convins că acesta îl va sprijini în campania electorală.

'Am vorbit chiar acum câteva zile cu Crin Antonescu, am avut o discuţie telefonică, de altfel bună. Sunt convins că până la urmă intră în campanie, asta nu înseamnă poate neapărat să urce cu mine pe scenă, există foarte multe moduri de a sprijini campania unui candidat şi sunt convins că va prevala instinctul lui de liberal autentic şi nu-mi fac probleme pentru asta. Mi-a răspuns la telefon, nu mi s-a părut că ar fi fost supărat', a afirmat, la Realitatea tv, Iohannis 

Într-o declaraţie recentă, întrebat cum se va implica în campania de susţinere a lui Klaus Iohannis, Antonescu a spus: 'Ce vă face să credeţi că o să mă implic foarte tare în campania lui Iohannis? Deocamdată nu doresc să mă implic'.

Iohannis a comentat declaraţiile colegului său de partid spunând că 'se simte o supărare, o oarecare frustrare', dar crede că aceste momente vor fi depăşite şi că Antonescu va sprijini partidul din care face parte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ