Iohannis: Intrarea României în zona euro e un obiectiv pe care mi-l asum

| 07 ian, 12:18

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevărul Live, că intrarea României în zona euro este un obiectiv important al țării, pe care și-l asumă în totalitate.

„Pentru România este un obiectiv important și îmi asum acest obiectiv”, a spus Klaus Iohannis. 

„Eu voi propune tututor partenerilor să păstrăm acest obiectiv de a intra în zona euro, indiferent de ce fac grecii sau nu fac”, a adăugat președintele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 13:48
Crisan Cristea
Sa trecem la euro ?!
In contextul actual , sa trecem la euro ar fi cea mai mare prostie , de altfel nu ar fi singura , in aceasta tara . Ganditi-va ce ar face un pensionar , cu 1000 de lei /luna , ar insemna cam 200 euro/luna si sunt sigur ca in momentul cand se va face asa ceva , de exemplu acum sa zicem ca o legetura de patrunjel este un leu , cand vor apare euroii , o legatura de patrunjel va fi un euro , la fel s-a intamplat cand s-a trecut la leul greu ( ron ) . Presedintele , ministrii sau parlamentarii , am impresia , ca sunt complect rupti de realitate daca ei cred ca se poate traii , cu 200 de euro pe luna , asta in cel mai fericit caz . Daca se vrea astfel de lucruri , trebuie ca cel putin cinci ani , sa nu se mai fure de loc , in aceasta tara , sa se dea drumul la investitii , de relansare a industriei , a agriculturii , a infrastructurii a turismului , etc. Cand luati decizii , consultati si poporul , care va sustine si va tine sa huzuriti pe salarii bune . DE aia sustin , ca toti demnitarii , care lucreaza la stat , mai bine zis alesii neamului , sa se faca pe baza de competenta , pe baza unui examen drastic , pe postul pe care il ocupa si periodic sa vina in fata poporului , care l-a pus demnitar , sa demonstreze ca a realizat ce si-a propus . Lasati lupta pentru ciolan si puneti mana la treaba !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ