IOHANNIS: Sunt singurul candidat rămas în competiţie care este dispus să garanteze independenţa justiţiei

| 02 noi, 2014

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, duminică, la scurt timp după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că el este singurul candidat rămas în cursă "dispus să garanteze independenţa justiţiei şi a statului de drept".

"Vreau să mulţumesc tuturor celor care au votat, indiferent pentru cine au votat. Vreau să le mulţumesc în mod special celor care au votat pentru România lucrului bine făcut. Acum, românii au de ales între două variante: între o România a lucrului bine făcut şi o Românie a lucrului post făcut, a scandalului", a spus Iohannis.

Eu sunt singurul candidat rămas în competiţie care este dispus să garanteze independenţa justiţiei şi a statului de drept. Îi chema alături de mine pe toţi românii care vor ca legea să fie lege.

Potrivit datelor CSCI, Victor Ponta va obţine 40% din voturi, urmat de Klaus Iohannis cu 31%.

Călin Popescu Tăriceanu este pe locul trei, cu 6%, urmat de Monica Macovei şi Elena Udrea, fiecare cu câte 5%.

Dan Diaconescu şi Kelemen Hunor împart locurile 6 şi 7, fiecare cu 4% din voturi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2014
suzana
Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ