ION CRISTOIU, declarații NEAȘTEPTATE despre electoratul lui TRAIAN BĂSESCU

| 14 apr, 09:23

După interviul lui Traian Băsescu de la B1 TV, Ion Cristoiu reacționează pepropriul blog.

Jurnalistul consideră că declarațiile fostului președinte sunt menite să stârnească interesul și atacul rețelei Serviciului Român de Informații, despre care Cristoiu notează că este "alcătuită din ofițeri acoperiți, firme paravan ale Serviciului de mogulași care se tem de Binomul SRI-DNA, pentru că au puse la dospit, în sertarele DNA, dosare de corupție".

Astfel, Cristoiu susține că un punct forte al fostului președinte este reprezentat de faptul că acesta "știe mecanismele Justiției din interior" și că "nu poate fi suspectat că este ostil luptei împotriva corupției".

De aceea, jurnalistul menționează că "electoratul captiv al lui Traian Băsescu are note evidente de europenism. Acest electorat de Dreapta e mult mai sensibil la respectarea drepturilor individuale, la respectarea normelor democratice decât electoratul de Stânga, care ar vrea ca toți să fie împușcați. Nu de alta, dar electoratul de Stânga de azi e electoratul care jubila pe vremea stalinismului când chiaburul era arestat pe motiv că s-a îmbogățit din sudoarea Poporului".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 apr, 00:20
PETRE
Basescu
A fost Presedintele Romaniei 10 ani (cu bune si rele dar talerul balantei inclina in favoarea sa-asa se explica tacerea poporuluii cu ocazia suspendarilor sale.Intuitia populara bate "inteligenta "politrucilor !
Dixit !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ