Ion Iliescu, anunţ despre viitorul lui Victor Ponta în PSD

| 05 mar, 20:29

Fostul șef de stat Ion Iliescu consideră că Victor Ponta ar trebui să rămână în continuare președinte al PSD, argumentând că acesta este tânăr și nu este nevoie de un succesor.

Întrebat cine ar trebui să fie succesorul lui Ponta, dacă în eventualitatea unui congres al PSD acesta și-ar depune mandatul, Iliescu a răspuns: "Nu cred că e nevoie de succesor. E prea tânăr ca să gândim așa ceva. El încă nu și-a epuizat... e tânăr", relatează Agerpres.

Întrebat de jurnaliști dacă Victor Ponta ar trebui să rămână președintele PSD, fostul șef de stat a întărit: "Personal, așa cred".

Fostul președinte Ion Iliescu a participat, joi, la Ambasada Franței, la ceremonia de acordare a însemnelor de Cavaler al Ordinului Național al Legiunii de Onoare președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Citeşte şi: Ion Iliescu a anunţat când va fi următorul Congres PSD. Sfatul "secret" al preşedintelui pentru partid

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 07:38
tyrex
De unde ai inteles bai jurnalist nebun din cele scrise de tine ca Ponta are zilele numarate in PSD cand iliescu spune exact contra. Bai v-a tampit kokaina pe toti sau aveti sarcina sa -l gatuiti pe Ponta cu orice chip.Are si el destule bube dar pana una alta a fost cel mai bun prim ministru de dupa lovitura de stat. Asta o spun cifrele si legile date nu vorbaraia plina de ura a opozitiei. Mai puneti frana la prostia voastra.
06 mar, 08:26
simona
bai jurnalistu lu peste, Iliescu zice una si tu zici pe dos ! Sunteti batuti in cap, sunteti drogati?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ