Ion Ţiriac se dezice de România. Declaraţia halucinantă a miliardarului

| 07 mai, 12:51

Ion Țiriac, organizatorul turneului de la Madrid, dotat cu premii totale în valoare de peste opt milioane de euro, a făcut o afirmație incredibilă.

Întrebat dacă ar putea organiza vreodată un turneu de o asemenea anvergură în țara noastră, Țiriac a răspuns: "Eu jur, cu tot respectul, bunăvoința și tot ce am, mă simt atât de frustrat din timp în timp încât, dacă n-aș fi român, aș spune că nu sunt român", a spus Ion Țiriac pentru Dolce Sport.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 20:43
Independent
Oferta
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câştige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteţi mesajul PROIECT la adresa de email: independent.financiar(arond)@yahoo.ro
07 mai, 19:41
Liviu Stoianov
Stupefiant !!
Mi se pare o declaraţie stupefiantă prin lipsa ei de logică!

Auzi acolo ! După spusele d-lui Ţiriac , "dacă n-aș fi român, aș spune că nu sunt român". Păi, e ceva fantastic! În realitate, dacă nu eşti român, musai ar trebui să spui că EŞTI ROMÂN!, nu ??! Ha-ha-ha!

Lăsând gluma deoparte, a scăpat în mod abil de necesitatea de-a răspunde la întrebarea cu turneul organizat în România...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ