Ionuţ Vulpescu, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus pentru portofoliul Cultură şi Identitate Naţională

| 03 ian, 16:31

Născut pe 17 Iunie 1976, la Târgovişte, Ionuţ Vulpescu este deputat PSD, membru în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor şi consilier al preşedintelui de onoare al social-democraţilor, Ion Iliescu.

În perioada septembrie - decembrie 2012, a fost membru al Consiliului de Conducere al Institutului Cultural Român, ca reprezentant al Guvernului României.

Ionuţ Vulpescu, BIOGRAFIE. Licenţiat în Teologie şi doctor în Filosofie (2008, Universitatea Bucureşti), el este editorialist al revistei Cultura şi a publicat volumele ”Din ţara în care stânga e Cârţu şi dreapta e Lăcătuş” (2012, editura Art), şi ”Dobra. O monografie sentimentală”, împreună cu Dumitru Stroilă (2007, editura Litera, 2012, editura Semne).

Potrivit declaraţiei sale de avere, depusă la jumătatea anului 2016, Ionuţ Vulpescu deţine, din 2008, împreună cu soţia, Ana-Maria, un teren intravilan şi un apartament de 70,5 mp, în Capitală. A făcut, în 2007, un împrumut de 40.000 de euro.

Tag-uri: ionut vulpescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ