iPhone 5S şi 5C au ajuns oficial în România la operatorii de telefonie mobilă. Care sunt preţurile

| 25 oct, 2013

iPhone 5S şi 5C, unele dintre cele mai aşteptate terminale din piaţă, au ajuns oficial în România prin intermediul operatorilor, la preţuri care încep de la 169 de euro.

La Vodafone puteţi achiziţiona noul iPhone 5S cu o memorie de 16 GB la preţul de 269 de euro, împreună cu un abonament de 59 de euro pe lună, încheiat pe o perioadă de doi ani, informează Economica.net.

Modelul mai ieftin al iPhone, 5C, este disponibil de la 169 de euro achiziţionat cu un abonament de 59 de euro, încheiat tot pe o perioadă de doi ani.

La Orange România, iPhone 5S cu o memorie de 16 GB are preţ de pornire de 299 de euro cu un abonament de 55 de euro pe o perioadă contractuală de doi ani, iar iPhone 5C are preţ de pornire de la 199 de euro tot cu acelaşi tip de abonament.

Cosmote România nu a afişat încă preţurile pentru cele două device-uri.

iPhone 5S şi iPhone 5C au fost lansate la finalul lunii septembrie pe piaţa americană şi nu aduc mari schimbări în comparaţie cu versiunea iPhone 5.

iPhone 5S vine cu un procesor A7 dual-core de 1.3 Ghz, o memorie internă ce poate ajunge până la 64 de GB, una RAM de 1GB, o cameră hibrid de 8 megapixeli plus 1.5 ultrapixeli, iar singura noutate absolută pentru piaţa mondială de smartphone o reprezintă cititorul de amprentă.

iPhone 5C este o versiune mai ieftină, practic reprezintă vechiul iPhone 5 într-o carcasă din plastic. Vine cu un procesor A6 dual-core de 1.3 Ghz, 1 GB de RAM şi o cameră de 8 megapixeli.

Ambele terminale funcţionează prin intermediul reţelelor GSM, 3G şi 4G LTE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ