Ipoteză-şoc despre relaţia Elenei Udrea: A mai cazut un mit

| 26 iun, 17:59

Ani la rând, Elena Udrea a fost ţinta speculaţiilor potrivit cărora ar avea o relaţie cu fostul preşedintre Traian Băsescu. De fiecare dată când a fost întrebată, fosta şefă PMP a negat şi a mărturisit că exista o relaţie strict profesională şi că acest zvon "a fost unul dintre atacurile mizerabile pe care a fost nevoită să le suporte în politică."

Pentru mulţi a fost de neînţeles ce anume l-a determinat pe Traian Băsescu să o susţină tocmai pe Elena Udrea. Dacă unii s-au mulţumit doar cu zvonurile din presă cum că cei doi ar avea o relaţie mai mult decât profesională, alţii au îndrăznit să-l întrebe direct pe fostul preşedinte de ce a ales-o tocmai pe Elena Udrea dintre toţi consilierii săi cu mai multă experienţă şi greutate profesională, Băsescu a ţinut să pună în valoare atuurile ei fizice: "Mi s-a părut interesant ca pe lângă nişte figuri acre să fie şi o persoană care arată bine".

Citeşte şi: Traian Băsescu, în vizită la Elena Udrea aflată în arest la domiciliu

 

A venit şi rândul Elenei Udrea să facă lumină zvonurilor şi a ales să pozeze în femeia "victimă" din politică. În 13 aprilie 2005 apare în Academia Caţavencu un interviu în care Elena Udrea este întrebată dacă este iubita lui Traian Băsescu. Răspunsul ei a fost: "Ştiţi de când aştept întrebarea asta? La întrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?". Cei 10 ani s-au împlinit, iar cînd a venit timpul ca întrebarea să fie din nou adresată, Elena Udrea a răspuns: "Uitaţi ce tip de întrebări se pun femeilor în politică", a spus Udrea, adăugând că "acesta a fost unul din atacurile mizerabile pe care a trebuit să le suport în politică".

În plus, Adriana Săftoiu, în cartea sa recent lansată "Cronică de Cotroceni", face mai multe dezvăluiri care îi vizează peElena Udrea și Traian Băsescu.

Adriana Săftoiu subliniază că Elena Udrea a plecat doar din calitatea oficiala deținută la Cotroceni, nu și din biroul lui Traian Băsescu.

"În birou, Elena Udrea stă pe acelaşi fotoliu ca şi înainte, deşi e demisionară din funcţia de consilier. Nu ştiu dacă îşi dă seama că ne dăm toţi seama când E.U. e în biroul lui. Se simte din ton, din felul în care ne vorbeşte. Nu sunt singura care remarcă această îmbăţoşare a lui în prezenţa ei. Pare un fel de curcan care îşi scutură mărgelele ca să atragă prada", scrie Adriana Săftoiu în cartea sa.

"Pe la şase seara m-a chemat la el în birou. Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului", a mai povestit Adriana Săftoiu, scrie România TV.

Citeşte şi: Elena Udrea, replică NIMICITOARE după dezvăluirile Adrianei Săftoiu


În prezent, Elena Udrea se menţine în centrul atenţie, deşi a petrecut aproximativ 3 luni în spatele gratiilor. Fosta "blondă de la Cotroceni" încearcă să pună capăt bârfelor şi s-a afişat cu un bărbat necunoscut, ăpe care l-a sărutat cu patimă, într-un restaurant de lux din Herăstrău.

Apropiaţii săi au reacţionat imediat: ”A mai căzut un mit. Acum se vede că între Elena Udrea și Traian Băsescu nu a fost nimic. Udrea e o femeie părăsită de soț. Ea e fericită, îndrăgostită, e o relație din care se vede că se iubesc. Ea nu e de acum, ei sunt împreună demult. Ei nu locuiesc împreună. ”, a spus Radu Cristescu la România TV.

 

Citeşte şi: BOMBĂ! Elena Udrea, în ipostaze nemaivăzute cu iubitul său. Imagini EXPLOZIVE cu cei doi

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ