Irina Begu si Maria Sarapova, in turul 2 la Roland Garros

| 25 mai, 19:56

Jucatoarea romana de tenis Irina-Camelia Begu a debutat cu dreptul la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-4, 7-6 (8/6), pe americanca Bethanie Mattek-Sands, intr-o partida din primul tur al competitiei disputata luni, potrivit Agerpres.

 

Begu (24 ani, locul 54 WTA) si-a asigurat un cec in valoare de 50.000 euro si 70 de puncte WTA in urma acestui succes.

Reprezentanta tarii noastre o va avea ca adversara in turul urmator pe Ana Konjuh (Croatia), nr.93 mondial, care a dispus cu 6-1, 6-4 de rusoaica Margarita Gasparian.

Tot luni si-a asigurat calificarea in turul secund si rusoaica Maria Sarapova, detinatoarea titlului la Roland Garros, care s-a impus fara probleme, cu 6-2, 6-4, in fata estonienei Kaia Kanepi. Aceasta a fost cea de-a cincea victorie inregistrata de campioana rusa in tot atatea confruntari cu Kanepi.

Urmatoarea adversara a Mariei Sarapova va fi compatrioata sa Vitalia Diatcenko (nr.91 WTA), care a trecut in trei seturi, 4-6, 6-3, 6-2, de elvetianca Stefanie Voegele.

 

Citeşte şi: Ilie Năstase o ÎMPINGE DE LA SPATE pe Simona Halep

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ