IUBITA l-a anunţat că e însărcinată cu cvintupleţi: dar la maternitate au avut un ŞOC

| 30 aug, 17:38

Partenerul unei tinere însărcinate cu cvintupleţi a avut un adevărat şoc când a ajuns la ginecolog, alături de iubita sa, scrie site-ul wrtv.com, preluat de RealitateaTV.

 

Tânăra de 37 de ani Barbara Bienvenue şi-a anunţat proaspătul iubit că este însărcinată cu cvintupleţi, la puţin timp după ce se cunoscuseră pe o reţea de socializare.

Bărbatul s-a declarat fericit şi a rămas alături de noua sa parteneră pentru a îndeplini rolul de tată. paul Servat a avut însă un adevărat şoc atunci când a ajuns la ginecolog şi a aflat că, deşi iubita sa ar fi trebuit să fie însărcinată în 34 de săptămâni, de fapt nu exista niciun copil.

În vreme ce unii cunoscuţi au admis că femeia ar fi putut suferi de o sarcină falsă, care provoacă şi umflarea stomacului, dar şi lactaţie falsă, alţi prieteni au mărturisit că Barbara nu este la prima "şmecherie" de acest gen.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ