Iulia Ionescu, eleva dispărută, a fost găsită

| 16 feb, 2014

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava. Şeful de tren a spus că, în momentul în care a ajuns la fată cu controlul biletelor, a stat de vorbă cu ea după ce a recunoscut-o că ar fi adolescenta dispărută, moment în care fata a devenit agitată şi şi-a sunat mama, spunându-i că se întoarce acasă, la Bucureşti.

Părinţii Iuliei Ionescu au mers la sediul Poliţiei Capitalei imediat după ce au fost informaţi că fata lor a fost găsită. După ce şi-au îmbrăţişat copila, Iulia Ionescu şi-a cerut scuze în faţa părinţilor pentru ceea ce a făcut, deoarece şi-a dat seama că a produs panică, potrivit România TV.

Iulia Ionescu ar fi contactat-o sâmbătă, în jurul orei 16, pe mama ei, cerându-i scuze şi spunându-i că se întoarce acasă.

Iulia Cristina Ionescu, elevă la colegiul naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti, dispărută de câteva zile, a fost recunoscută de şeful de tren. Ea s-a urcat în tren la Suceava.

Șeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a declarat că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni cât a fost dispărută. Totodată, ea a colaborat de la bun început cu poliţiştii care au identificat-o în tren, a arătat acesta, sâmbătă seară, într-o conferinţă.

Petre Tobă a mai spus că în acest caz Poliţia Română a beneficiat inclusiv de sprijinul SRI.

El a mai menţionat că, în perioada în care fata a fost dispărută, au fost primite, în acest caz, 46 de apeluri la 112.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ