Prima declaraţie a duhovnicului elevei disparute

| 16 feb, 2014

Duhovnicul Iuliei Ionescu, eleva Colegiului "Sf. Sava" din Capitală dispărută zilele trecute, a vorbit la slujba de duminică despre faptele fetei şi despre fuga ei.

"Nu sunt stăpânul nimănui şi nu spun nimănui ce să facă. Nu manipulez conştiinţe, nu îndrum lumea să facă anumite lucruri, pentru că fiecare om este stăpân pe viaţa şi pe faptele lui. Iar pe faptele copiilor sunt stăpâni părinţii. Părinţii Iuliei s-au spovedit la mine şi ştiau toate lucrurile şi toate pericolele la care le este expus copilul. Şi bunicilor şi părinţilor le-am adus la cunoştinţă faptul că Iulia trebuie îngrijită îndeaproape. De aceea sfatul meu este pentru toţi părinţii: cunoaşteţi-vă copiii! Ajungeţi la inima lor! Dacă copii tac în faţa dvs. asta nu înseamnă că nu au probleme", transmite RomâniaTV.net.

Citeşte mai mult pe RomâniaTV.net.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ