Ivan (PSD): Analizăm dacă putem organiza referendumul simultan cu prezidenţialele

| 05 dec, 2013

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat că intenţia social-democraţilor este de a organiza referendumul pentru Constituţie simultan cu alegerile prezidenţiale, dar dacă acest lucru nu mai poate fi realizat, atunci cele două momente electorale vor fi separate.

"Este o intenţie şi o dorinţă a noastră, vedem în funcţie de când se va promulga legea şi va intra în vigoare, vedem cât înseamnă un an de zile, care ar fi termenul la care ar putea fi organizate alegerile prezidenţiale şi vom analiza dacă putem duce alegerile prezidenţiale atunci. E legat şi de Constituţie şi de când se încheie mandatul de drept al preşedintelui în funcţie, vom face analizele atunci. Asta este intenţia noastră, să le organizăm în acelaşi timp, dacă nu, le vom organiza separat. Modificarea Constituţiei este una dintre priorităţile USL şi referendumul va avea loc", a spus Ivan.

El a adăugat că 'nu va fi un capăt de ţară' dacă cele două evenimente electorale vor fi organizate separat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ