Jose Carreras, regal muzical la Bucureşti. Tenorul a interpretat "Ave Maria" în memoria victimelor din clubul Colectiv

| 27 noi, 09:00

Jose Carreras, un nume care nu mai are nevoie de prezentare. Unul dintre cei mari tenori ai lumii a interpretat, joi seară, la Romexpo, o parte dintre cele mai frumoase arii ale istoriei muzicii universale.

Jose Carreras a urcat pe scena Romexpo împreună cu soprana Nataliya Kovalova. Acuratetea inconfundabilă a fost completată de acordurile filarmonicii "George Enescu", sub bagheta dirijorului David Gimenez. Concertul a început cu un moment emoţionant.

Am vrea să dedicăm următoarea piesă în memoria celor 60 de victime din Clubul Colectiv.  Am vrea, de asemenea, să transmitem familiilor şi prietenilor victimelor, cele mai calde şi respectabile gânduri, a spus Jose Carreras.

Timp de două ore, spectatorii au avut parte de un regal muzical. Piesele interpretate fac parte din perioada "Belle Epoque". Au fost arii de operă, operetă şi musical.

"O viaţă dedicată muzicii" este ultimul turneu al lui Jose Carreras. Tenorul a avut o revenire spectaculoasă în 2014, dupî o absenţă de opt ani.

- See more at: http://stiri.tvr.ro/jose-carreras--regal-muzical-la-bucuresti--tenorul-a-interpretat-ave-maria-in-memoria-victimelor-din-clubul-colectiv_67875.html#sthash.wNaKQb8x.dpuf

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ