Organizatorii #Colectiv Delivery au strâns 34.570 de lei pentru victimele incendiului din clubul bucureştean

| 29 noi, 10:26

Organizatorii #Colectiv Delivery au strâns 34.570 de lei pentru familiile victimelor incendiului din clubul bucureştean, în urma târgului organizat sâmbătă, în Capitală, informează pagina de Facebook dedicată manifestării.

Banii strânşi de la cei peste 1.000 de vizitatori ai târgului sunt destinaţi Fundaţiei Estuar, care susţine familiile victimelor din Colectiv. 

Obiecte de designer, reviste şi tricouri cu versuri ale trupei Goodbye to Gravity au fost vândute la #Colectiv Delivery, eveniment organizat în scop umanitar, la Grădina Verona din Capitală, în beneficiul familiilor victimelor incendiului din club Colectiv. 

Cei care au vrut să îi susţină pe cei răniţi în tragedie au putut cumpăra reviste independente, artă vizuală, accesorii handmade, tricouri, obiecte de mobilier şi de decor interior. 

Toate lucrurile au fost donate de creatori evenimentului şi au fost expuse în standuri comune, pe categorii. Doritorii au putut să cumpere scaune realizate de artişti, bijuterii, obiecte de design interior sau tricouri cu inscripţii precum drepturile omului sau versurile trupei Goodbye to Gravity - "The day we give in is the day we die" ("Ziua în care renunţăm e ziua în care murim" - n.r.). 

Vizitatorii care au dorit să cumpere obiecte nu au dat banii direct celor prezenţi la standuri, ci i-au depus în una dintre cele patru cutii pentru donaţii disponibile în cortul din Grădina Verona. 

Cutiile cu donaţii sunt destinate Fundaţiei Estuar, care s-a implicat în strângerea de fonduri pentru victimele din Colectiv încă din primele zile după tragedie, alături de grupul #împreunărezistăm, şi a ajutat până acum 118 familii ale victimelor. De altfel, cumpărătorii au primit, alături de obiectul achiziţionat, un sticker cu "#impreunarezistam". 

Vizitatorii #Colectiv Delivery au putut să scrie mesaje, într-un caiet aflat la intrarea în spaţiul târgului. 

Evenimentul #Colectiv Delivery a fost organizat de Revista de Povestiri în parteneriat cu Cărtureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ