Judecatoarea lui Giovani Becali a regizat circul din sală

| 25 noi, 09:03

Scandalul facut de Giovani Becali in sala de judecata, cand a umilit-o pe judecatoarea Geanina Terceanu a fost regizat chiar de aceasta, sustin procurorii. Totul a fost facut pentru "credibilitate"

Procurorii DNA au probe ca judecatoarea Geanina Terceanu este cea care a regizat circul facut de Ioan Becali in sala de judecata, in 2012, la procesul dosarului „Transferurilor”, cand impresarul a strigat cuvinte grele, umilind-o pe magistrata. Instanţa Curţii de Apel Bucuresti a motivat ieri decizia prin care a trimis-o dupa gratii, pentru 30 de zile, pe judecatoarea Geanina Terceanu, cercetata de procurorii DNA pentru luare de mita. Aceeasi masura a fost luata si faţa de Ioan si Victor Becali, acuzaţi de dare de mita, care insa se afla in penitenciar, unde isi ispasesc pedepsele primite in dosarul „Transferurilor”.

 


Noi detalii incendiare ies la iveala din dosarul in care magistratul Terceanu este acuzat ca a luat o spaga de 220.000 de euro pentru a-i achita pe „greii“ din fotbal, aratat ziarul "Adevarul". Pentru o asemenea spaga, judecatoarea a acceptat de buna voie sa fie umilita de Giovani Becali in sala de judecata.


Procurorii DNA deţin probe ca Terceanu nu numai ca s-a targuit ca la piaţa pentru mita pe care o voia pentru a da achitare in dosarul „Transferurilor”, dar a pus la punct si toate detaliile afacerii. Inclusiv circul pe care l-a facut Giovani Becali in sala de judecata. Mai exact, in 2012, pe parcursul judecarii dosarului „Transferurilor”, Giovani Becali nu s-a sfiit sa faca un scandal-monstru in sedinţa prezidata de Geanina Terceanu. „Sa va fereasca Dumnezeu sa ajunga familia mea sa conduca ţara asta! Sa va vad atunci daca faceţi dreptate sau nu! Ca trebuie sa o faceţi! Aaa, daca aţi consemnat ce a zis martorul, saru’-mana! Pot sa va sarut mana? V-ar placea, dar ce doamna? Sunteţi sub ordin sa se scrie cum vrea martorul?“, racnea Becali plin de indignare in sala de judecata. Ulterior a iesit la iveala ca spectacolul avea insa rolul a se lasa impresia ca inculpaţii se asteapta sa primeasca pedepse grele, iar regia aparţine chiar judecatoarei „umilite“.

 

Geanina Terceanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ