Laura Codruța Kovesi a dezvăluit unde lasă bacșiș

| 25 noi, 22:40

Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a declarat că nu a lăsat niciodată bacşiş la coafor.

Şefa DNA Laura Codruţa Kovesi a mărturisit, într-un interviu, că nu a lăsat niciodată bacşiş la coafor, ci doar, câteodată, la restaurant. "Nu las bacşis la coafor. Am dat bacşis, câteodată la restaurant", a spus şefa DNA.

Citește și:  Kovesi: Un secretar de stat a continuat să ia mită, deși asistase la flagrantul unui coleg

Întrebată dacă o recunoaşte lumea pe stradă, Laura Codruţa Kovesi a răspuns afirmativ, ba mai mult, a spus că oamenii felicită DNA pentru ceea ce face. "Da, mă recunoaşte lumea pe stradă. De foarte multe ori mă încurajează să continuăm ceea ce facem. Câteodată ne felicită pentru ceea ce facem", a mai spus Kovesi.

Citește și:  Ce spune Laura Codruța Kovesi despre dosarul Colectiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 15:57
Violeta
Poti castiga bani !
Cum poti castiga bani! Exceptional! Incepe si tu imediat si GRATUIT un curs online care te invata rapid cum poti castiga bani folosind internetul! Lectiile sunt extrem de interesante si te invata GRATUIT cum poti castiga bani! Pentru a primi acest curs, trimite un mesaj la adresa de email: [email protected]
28 noi, 19:52
Tanco Corneliu
Doamnă Koveși , sunteți șefa și peste serviciile teritoriale ; ce faceți cu cei din Brașov , care se pare nu vă bagă în seamă , cu toate că și ei aparțin se pare de DNA condus de dumneavoastră ?
27 noi, 23:35
ior...ga
bacsis
sunt curios sa vad cine l-ar lua!(bacsisul!) de la ea......
26 noi, 09:39
liviu
Castiguri imediate
Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ