Magistrații au decis: Sorin Oprescu poate să se interneze pentru operație

| 25 noi, 19:10

Curtea de Apel București a admis definitiv miercuri cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, prin care acesta a solicitat permisiunea de a se interna șapte zile în spital, în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale.

Sorin Oprescu, judecat în arest la domiciliu pentru luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu, îşi va putea părăsi locuinţa timp de şapte zile pentru a se interna la Institutul "Marius Nasta" pentru o operaţie la plămâni, a decis, miercuri, definitiv, Curtea de Apel Bucureşti.

Oprescu primise o decizie favorabilă și la Tribunalul București, însă DNA a făcut contestație, respinsă miercuri de Curtea de Apel București.

Citește și:  SORIN OPRESCU, îngrijorat că fostul său şofer era agresiv cu mituitorii: Ce, omul e nebun?

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, după care judecătorii au decis pe 29 octombrie ca el să fie plasat în arest la domiciliu.

Pe durata arestului la domiciliu, Oprescu are mai multe obligații, printre care și aceea de a nu părăsi imobilul unde locuiește fără permisiunea magistraților.

În ultima vreme, Oprescu s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, el fiind internat de două ori în spital.

Potrivit DNA, în perioada 2013 — 2015, un grup bine organizat, la care a aderat și Sorin Oprescu, a înființat în administrația locală din municipiul București un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească anumite contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelora, cu titlu de mită, unor factori de decizie din instituție.

Pe 5 septembrie, Sorin Oprescu a primit la locuința sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, director al Centrului Cultural Palatele Brâncovenești, bani care ar proveni, conform DNA, din acte de corupție.

Tag-uri: DNA, Sorin Oprescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 19:35
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Cum poți să faci bani! Sursa banilor e chiar lângă tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple și mai clare explicații! Înveți imediat cum poți să faci bani! Trebuie doar să urmezi acest curs de excepție și înveți garantat, GRATUIT, cum poți să faci bani! Când vrei cu seriozitate și tu acest curs online, trimite textul “INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ