Jurnalistul Dan Andronic și afaceristul Remus Truică, reținuti de DNA în dosarul retrocedărilor ilegale

| 10 dec, 08:43

Jurnalistul Dan Andronic a fost reținut miercuri noapte de procurorii DNA Brașov, în dosarul privind retrocedările ilegale cu un prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro. În același dosar, au fost reținuți anterior omul de afaceri Remus Truică, Marius Marcovici și Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact. În dosar este implicat și Prințul Paul.

Dan Andronic a fost scos cu cătușe la mâini din sediul DNA Brașov după mai multe ore de audieri.

Procurorii DNA au efectuat, miercuri, nouă percheziții în Capitală și județul Ilfov, printre care la domiciliul jurnalistului Dan Andronic și la casa de vacanță a acestuia, precum și la domiciliul lui Remus Truică într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2006 — 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 20:04
radulian
andronic escrocul!!!!
BRAVOOOOO DNA!!!!bagati-l la parnaie pe acest basist jegos si imputzit numit dan andronic!!!acest escroc este un tzucalar basist!!!!RUSINE ORDINARULEEE SI MAFIOTULEEEE!!!
10 dec, 13:48
Palada Pufosu
s-a dat liber la consultantii lui Nastase,Tariceanu si poate Basescu...
urmeaza consultantii lui Ponta....
palada,sultanescu si teodorescu?
vai coana Mita,va salut pe toti pufosilor...
Ponta Presedinte...
10 dec, 13:14
Stick
Cum se poate asa ceva ?...
Adica d-l Dan Andronic, criticul acerb al presedintelui Iohanis, aliatul guvernarii Ponta, cel mai "drept" dintre toti ziaristii si cel mai "vertical", vocalistul masurilor anticoruptie, directorul Ev.Zilei al d-nei Udrea si nu in final finul (!)colectionar de obiecte de arta , adica tocmai dansul sa iasa incatusat din DNA ? Ceva se intampla cu Justitia din tara asta ... a luat-o "razna"...!!! Apropo, d-l Chireac, alt "monstru sacru" al jurnalismului romanesc, ce mai face ?...Se simte bine ?...
10 dec, 20:06
radulian
hello!
vezi ca e basist andonicul!!! D_L Ponta nu a avut paret de asa tzucalari!!!
10 dec, 09:19
SIBNET
activitate acasa pe calculator
sellectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ