Kelemen Hunor candidează din nou pentru şefia UDMR

| 09 ian, 17:05

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, va candida pentru un nou mandat la sefia formatiunii, la Congresul UDMR care va avea loc in luna aprilie, la Cluj-Napoca. -

Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca tot ceea ce a promis in 2011, la Congresul in care a fost ales presedinte al UDMR, a reusit sa realizeze.

“Vom avea, in aprilie, un congres in care vom alege si presedintele Uniunii, pentru ca mandatul este de patru ani. Consultandu-ma cu colegii din mai multe organizatii ale UDMR, cu cei cu care am lucrat pana acum, am primit de la ei incurajare si au spus ca doresc sa mergem impreuna mai departe si in mandatul 2015-2019. Eu consider ca, in aceasta perioada de aproape patru ani de cand sunt presedinte al UDMR, am avut foarte multe provocari si dificultati, dar am reusit sa trecem de ele. Tot ce am promis in 2011 la congresul in care am fost ales si in campania pentru alegerea presedintelui Uniunii in 2011 am reusit sa realizez si am ajuns la concluzia ca voi candida pentru un nou mandat”, a spus Kelemen Hunor.

El a mentionat ca va pregati si un program de candidat pentru Congres, urmand sa mai aiba discutii cu colegii din organizatii.

“Vom merge mai departe pe drumul pe care am mers si pana acum”, a adaugat liderul UDMR.

Consiliul Reprezentantilor Unionali (CRU) al UDMR a stabilit ca al XII-lea Congres al Uniunii va avea loc in perioada 17-18 aprilie, la Cluj-Napoca.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ