Kelemen Hunor, după ieşirea de la guvernare: Încă nu am discutat cu PNL

| 27 noi, 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, după Consiliul Permanent al Uniunii, că nu s-a discutat despre o eventuală colaborare cu PNL, inclusiv pentru formarea unui nou guvern.

Întrebat de jurnalişti dacă UDMR are în vedere o colaborare cu PNL, Kelemen Hunor a spus că formaţiunea sa vrea să colaboreze cu toate forţele politice democratice. 'Avem în vedere un dialog cu toate forţele politice democratice, nu există nicio solicitare, nici din partea PNL şi nici din partea noastră pentru un dialog. Nu există aşa ceva. După câte am înţeles eu, PNL nu doreşte să guverneze acum, deci nu există o astfel de posibilitate. Guvernul Ponta are majoritate, există stabilitate guvernamentală, stabilitate politică şi nici nu trebuie să ne gândim în acest moment la alte soluţii, alte posibilităţi, fiindcă nu există o astfel de dorinţă din partea nimănui, din partea noastră în niciun caz', a menţionat Kelemen Hunor.

El a mai spus că 'nu s-a discutat despre nicio colaborare cu PNL, cu opoziţia actuală' şi că deocamdată decizia e ca UDMR să nu mai facă parte din coaliţia de guvernare.

Consiliul Permanent al UDMR a decis, joi, după peste cinci ore de dezbateri, cu două abţineri şi niciun vot împotrivă, ca UDMR să iasă de la guvernare. Decizia finală va fi luată de Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU), care se va întruni pe 13 decembrie.

Citeşte şi: UDMR iese de la Guvernare: Victor Ponta se descurcă şi fără noi

Tag-uri: kelemen hunor, PNL, UDMR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ