Kelemen Hunor: Nu există motive de suspendare a preşedintelui Iohannis; PSD trebuie să facă altă propunere

| 27 dec, 17:17

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că nu există motive constituţionale pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis şi că formaţiunea sa nu va fi de acord cu un astfel de demers.

'Eu nu cred în suspendare şi nu cred că există motive constituţionale pentru o suspendare. Nu văd care ar fi acel motiv pentru care se poate declanşa suspendarea, fiindcă, ne place sau nu ne place, preşedintele Iohannis n-a făcut altceva decât ceea ce scrie în Constituţie. A cântărit şi a spus că aşteaptă o altă propunere. A refuzat prima propunere şi probabil că argumentele sunt în zona în care noi nu prea avem acces la mai multe informaţii. Cu asta, basta. Acesta nu este un argument de suspendare a preşedintelui şi eu cred că nimeni nu se gândeşte foarte serios că asta ar fi în acest moment o soluţie. Noi oricum nu am fi de acord cu o suspendare pe acest motiv sau pe aceste considerente', a spus Kelemen Hunor. 

El a mai spus că PSD trebuie să vină cu o altă propunere de premier. 

'Au câştigat alegerile, trebuie să vină cu o propunere, trebuie să discute cu preşedintele, cu partenerii, cu ALDE şi trebuie să meargă cu o propunere, că preşedintele nu a cerut propunere nici de la mine, nici de la PNL, nici de la USR, de la Băsescu nu e cazul, ci a cerut de la PSD. Din acest punct de vedere e foarte simplu şi foarte clar', a conchis Kelemen Hunor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 ian, 20:12
OffedRabe
furosemide for babies
37 vs placebo 0 acheter lasix

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ