Kelemen Hunor, singurul candidat la functia de preşedinte al UDMR la Congresul din aprilie

| 19 mar, 13:58

Actualul lider al UDMR, Kelemen Hunor, este singurul care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Uniunii la Congresul care va avea loc la Cluj-Napoca in luna aprilie.

Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, a declarat joi pentru Mediafax ca la Congresul UDMR se alege doar presedintele Uniunii si se adopta Statutul si Programul politic.

"In 17 martie a expirat termenul de depunere a candidaturilor pentru functia de presedinte al UDMR la Congresul din aprilie de la Cluj-Napoca. Avem un singur candidat, actualul presedinte Kelemen Hunor, iar candidatura acestuia a fost validata de Comisia pentru Statut. Candidatura contine cele 12 scrisori de sustinere din partea organizatiilor judetene si a unor platforme ideologice din cadrul Uniunii, dar in dosar este si declaratia de acceptare a candidaturii din partea lui Kelemen Hunor. La Congres se alege doar presedintele Uniunii si se adopta Statutul si Programul politic al UDMR", a precizat Kovacs Peter.

Congresul UDMR va avea loc in perioada 17 - 18 aprilie la Cluj-Napoca.

Kelemen Hunor a fost ales presedinte al UDMR la Congresul din 2011 al Uniunii, desfasurat la Oradea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ