Kelemen Hunor: „Sper că începând de mâine lucrurile se vor îndrepta”

| 11 dec, 10:24

Kelemen Hunor a venit alături de familie în această dimineață pentru a vota. Politicianul a declarat că a votat pentru o reprezentare puternică a comunității maghiare în Parlamentul României și pentru o Românie mai bună.

„Am votat pentru o reprezentare puternică a comunității maghiare în Parlamentul României și pentru o Românie mai bună. Să avem o reprezentare puternică și să nu putem fi ocoliți când se iau decizii importante. Sper că începând de mâine lucrurile se vor îndrepta acolo unde nu au fost drepte în ultimii ani. Sunt multe lucruri care trebuie discutate și trebuie rezolvate, trebuie interzis statul de drept, am observat că foarte, foarte multe cazuri ale legii ori nu au fost respectate, ori au fost interpretate greșit și bineînțeles, reforme necesare în domeniul sociale economic și în ceea ce privește apărarea drepturilor comunității maghiare, mai mult decât s-a făcut în ultimii ani,” a declarat Kelemen Hunor la ieșirea din secția de votare.

Tag-uri: kelemen hunor
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 13:57
OffedRabe
permanent deafness associated with furosemide administration
Ordinal regression was used to estimate odds ratios ORs for associations between various food groups and change in neuropathy score 30 n 900 lasix for fluid in lungs Contact your provider if you have new or worsening jaw pain

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ