Klaus Iohannis a covocat şedinţat CSAT pentru 27 mai

| 22 mai, 21:40

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru 27 mai, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), urmând a fi discutate Strategia Naţională de Apărare a Ţării pentru perioada 2020-2024, Programul privind înzestrarea Armatei, dar şi disponibilul de forţe pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, în anul 2021, potrivit news.ro.

 

”Miercuri, 27 mai a.c., începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, în sistem de videoconferinţă specială”, a anunţat, vineri, Administraţia Prezidenţială.
Sursa citată a rpecizat că pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte referitoare la:
- Strategia Naţională de Apărare a Ţării pentru perioada 2020-2024;
- Forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, în anul 2021;
- Programul privind transformarea, dezvoltarea şi înzestrarea Armatei României până în anul 2026 şi în perspectivă.
”În cadrul şedinţei Consiliului vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale”, a mai precizat Administraţia Prezidenţială.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ