Klaus Iohannis: Am primit demisia domnului Florin Roman, această demisie va fi acceptată. Cine îl va înlocui

| 15 dec, 20:53

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, la Bruxelles, că a primit la Administraţia Prezidenţială demisia lui Florin Roman, din funcţia de ministru al cercetării, Iovării şi Digitalizării şi că această demisie va fi acceptată. Şeful statului a mai spus că va semna interimatul lui Virgil Popescu la acest minister.

 

”Am primit la Administraţia Prezidenţială demisia domnului ministru Florin Roman. Această demisie va fi acceptată şi voi numi interimar pe domnul ministru Virgil Popescu, până când se stabileşte cine va prelua definitiv acest portofoliu”, a spus şeful statului.
Klaus Iohannis a precizat că documentele vor fi semnate când va reveni în ţară.
Florin Roman a anunţat,  miercuri, că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, la scurt timp după ce ziarul Libertatea a publicat informaţia că acesta şi-a trecut în CV faptul că are licenţă la Universitatea „Babeş-Bolyai”, însă informaţia nu era adevărată.
Anterior, acelaşi ziar a dezvăluit că Roman şi-a trecut în CV o carte care nu există şi, mai mult, şi-a plagiat lucrarea de masterat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ