Klaus Iohannis despre Sărbătoarea Crăciunului

| 23 dec, 2014

Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia Sărbătorii Crăciunului. Mesajul este centrat pe familie şi pe relaţia la distanţă pe care mulţi copii din România sunt obligaţi să o aibă cu părinţii lor plecaţi la muncă în străinătate.

Klaus Iohannis pe Facebook:

"Dragii mei,
Crăciunul este o sărbătoare a familiei și a copiilor. În România se află însă cei mai mulți copii despărțiți de părinți din Uniunea Europeană. Siliți de greutăți să părăsească țara și să muncească în străinătate, mulți părinți își văd copiii o dată sau de două ori pe an. Alteori, îi văd odată la câțiva ani. Singurătatea, abandonul, frica de ziua de mâine, absența dragostei îi transformă pe copiii rămași acasă în cetățeni care cu greu vor ști să-și găsească un drum în societate. Cum să fie generoși și cum să dăruiască dragoste în jurul lor când nimeni nu i-a învățat căldura sufletească a unui cămin? Românii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie și frig, ca să mă voteze, au făcut acest lucru și cu gândul la copiii lor. Au sperat că vor avea, în sfârșit, o șansă să se întoarcă acasă și să trăiască o viață de familie firească. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca familiile să se reunească pe parcursul mandatului meu și să vindece rănile lăsate de despărțirea îndelungată. De Crăciun, creștinii se adună în jurul bradului, cântă colinde și mănâncă bunătăți, cinstind nașterea Pruncului Isus în ieslea din Betleem. Gândurile mele se îndreaptă în aceste zile de sărbătoare către toți copiii ai căror părinți sunt
departe, către toți părinții care duc dorul copiilor lor, către toate familiile de români din țară și din străinătate. Vă urez tuturor Crăciun binecuvântat, încredere în viitor și speranță în viața tuturor copiilor României!"

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Onorez curajul de care au dat dovadă cei care au suferit pentru libertate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 dec, 2014
antiprosti
nemernicul !
Sa-ti fie rusine dle Iohannis ! Sunt unul dintre cei care te-au votat, cu sufletul chiar, fara sa fi fost un admirator al dumitale. Motivatia, aceeasi cu a cel putin alte 3 mil votanti, a fost aceea ca trebuie oprita puterea desantata a impostorului Ponta si am crezut ca dumneata esti o varianta de imbunatatire a starii in care se afla Romania. Dar dumneata in loc sa pui in aplicare ce ai promis, “respectarea legii” si “Stop si de la capat”, ti-ai inghitit promisiunile si mergi pe calea batatorita in Romania, aceea de a ignora tot ce promiti si a-ti vedea de interesele personale acum cand stai in Palat. Consilierii dumitale ar fi trebuit sa te atentioneze ca tratand cu un prim-ministru illegal in functie, devii si dumneata ilegitim. Sau poate ca noul consilier pentru probleme constitutionale are aceleasi cunostinte in materie ca Ponta si al lui consilier Tontalicea sau asa ceva. Nu stim cu ce se ocupa, ce meserie are consilierul dumitale pe constitutionalitate, dar sigur ca e diletant atata timp cat nu a sesizat starea de neligitimitate a primirii impostorului Ponta la Presedintie. Nu e cazul unei noi minciuni cu relatii inter-institutionale caci nu e asa. Renuntam sa mai explicam cum e cu prim-ministrul care si-a pierdut majoritatea, dar poate, asa maimutareste, te uiti si dumneata la ce se intampla in intreaga lume, unde nu exista nici o exceptie in materie, prim-ministrul cu majoritatea pierduta isi depune mandatul. Poate cunostintele dumitale din Germania ar putea sa-ti explice mai bine, chiar si despre speta plagiat in cazul unui demnitara si poate ar fi bine sa-I intrebi. Dar, dle Iohannis, cea mai urata fapta pe care ai facut-o fata de noi cei care te-am votat este faptul ca esti in aceeasi stare de coabitare/colaborare sau alt bla bla, pe romaneste insemnad doar cardasie ordinara, cu impostorul, nepriceputul, incompetentul, mincinosul patologic, plagiatorul, fraudorul de alegeri (Referendumul din 2012, ultimile alegeri din decembrie), papitzoiul Vict
24 dec, 2014
vint usor de primavara
raspuns la aniprosti
Doamne iarta furia nepotolita a celor care nu au rabdare ca dupa furtuna sa se repare casa. Rabdarea este lectia mare a romanilor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ