Klaus Iohannis, după vizita la TNB: "E o bijuterie"

| 16 apr, 22:50

Klaus Iohannis a vizitat sediul Teatrului Naţional ”I.L. Caragiale”, care şi-a finallizat lucrările de recondiţionare, şeful statului afirmând că este o realizare deosebit de frumoasă şi o bijuterie nu numai pentru Capitală ci şi pentru România.

Şeful statului a fost primit la sediul Teatrului Naţional Bucureşti de către directorul instituţiei, Ion Caramitru, acesta făcându-i preşedintelui un tur al clădirii, după finalizarea lucrărilor de renovare.

"Este o realizare deosebit de frumoasă. Sunt impresionat şi cred că pot să îmi permit această evaluare, fiindcă în ultimii ani am devenit un om apropiat teatrului românesc. Am fost în teatrul vechi, acum am văzut teatrul refăcut şi este o bijuterie şi nu numai pentru Capitală, este o bijuterie pentru România", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Ulterior, el a publicat şi un mesaj pe Facebook, alături de mai multe fotografii.

"În perioada comunistă, teatrul reprezenta un spațiu privilegiat în care libertatea de gândire reușea să supraviețuiască cenzurii. Pe scenă erau în plină afirmare marii noștri actori. Am vizitat cu emoție Sala Mare a Teatrului Național din București, care se redeschide publicului. Este o realizare excepțională, mult așteptată și onorează pe deplin tradiția strălucită a teatrului românesc", este mesajul lui Iohannis, de pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi: Adevărul a ieşit la iveală. Cine a scris de fapt cartea lui Klaus Iohannis, "Pas cu Pas"

Tag-uri: Klaus Iohannis, TNB
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ