Klaus Iohannis: Este de neimaginat că în acel spaţiu au fost atâţia oameni

| 31 oct, 13:17

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat clubul Colectiv, unde a ţinut să depună un buchet de flori şi a aprins o lumânare.

Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa o vizita la locul tragediei produse vineri seara in Capitala, ca Guvernul a decretat doliu national, el solicitand totodata celor prezenti in fata clubului unde a avut loc incendiul sa pastreze un moment de reculegere.

"Guvernul a decretat doliu national si cred ca este un moment potrivit sa pastram cateva secunde de liniste pentru cei care au decedat", a spus presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis a mers, sambata, la Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia in care 27 de oameni au murit, iar aproximativ 200 au fost raniti, seful statului aducand un buchet de flori si aprinzand o lumanare.

Iohannis a ajuns la Clubul Colectiv din centrul Capitalei in jurul orei 12.45, dupa ce a fost la Spitalul Floreasca, unde se afla o parte a victimelor tragediei. Seful statului a adus un buchet de cale albe si a aprins o lumanare langa zidul localui, unde sunt depuse mai multe lumanari si flori.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ