KLAUS IOHANNIS în faţa a 1.800 de delegaţi ai ACL Arad: Anul 2014 este un an al schimbărilor

| 22 aug, 2014

Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la Preşedinţiei Klaus Iohannis s-a aflat vineri după-amiază într-o vizită la Arad, unde a participat la o întâlnire a Consiliului de Coordonare Judeţean al ACL, în faţa a peste 1.800 de delegaţi veniţi din întregul judeţ, el spunându-le acestora că 2014 este un an al schimbărilor început prin unificarea Dreptei şi care se va încheia prin câştigarea alegerilor din noiembrie.

'Anul 2014 este un an al schimbărilor. L-am început cu unificarea Dreptei, iar acum urmează câştigarea Preşedinţiei de către Dreapta românească', a spus Iohannis. El i-a avertizat pe membrii ACL că acest lucru nu va fi uşor, deoarece sunt mai mulţi candidaţi care doresc să câştige Preşedinţia, iar cel mai greu de învins dintre aceştia este chiar premierul Victor Ponta.

'Oferta mea este forte simplă. Dacă voi deveni Preşedinte al României, voi aduce oamenii împreună', a susţinut Iohannis.

Prezidenţiabilul şi-a încheiat discursul spunând că vizează o guvernare de Dreapta, o Românie prosperă şi puternică, occidentalizată. 'Eu sunt pregătit să conduc România, să câştig alegerile prezidenţiale. Dar nu pot face acest lucru singur, iar dumneavoastră sunteţi echipa mea', a conchis Klaus Iohannis, care a spus că la Arad i s-a făcut cea mai frumoasă primire din această precampanie electorală.

Alături de Iohannis la reuniunea de la Complexul Expo Arad s-au aflat primarii Aradului - Gheorghe Falcă şi Timişoarei - Nicolae Robu, senatorii Mihai Răzvan Ungureanu, Ioan Cristina, Constantin Traian Igaş şi Mircea Cazan, deputaţii Claudia Boghicevici şi Mihai Calimente, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Mihai Frunzăverde. Nu a fost prezent Vasile Blaga, şeful campaniei electorale al ACL pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui, despre care Gheorghe Falcă afirma că s-ar afla într-o călătorie în străinătate. 

'Am dorit ca şi de această dată, întâlnirea să fie o adevărată demonstraţie de forţă, la care să fie prezenţi peste 1800 de oameni, reprezentând toate organizaţiile din judeţ. Şi cred că am reuşit', a declarat pentru AGERPRES, Gheorghe Falcă.

Şi Sorin Frunzăverde a afirmat că încă din 2005, împreună cu Gheorghe Falcă, au încercat să construiască un partid mare de Dreapta, care să poată face faţă PSD-ului. Iar acum au reuşit crearea ACL-ului, o formaţiune politică puternică, care va reuşi câştigarea alegerilor prezidenţiale.

La finalul reuniunii de la Expo Arad Internaţional, Klaus Iohannis a făcut declaraţii de presă, după care a avut o întâlnire privată cu oameni de afaceri din Arad. Vizita la Arad a acestuia s-a încheiat cu participarea la spectacolele organizate de către Primărie cu ocazia Zilelor Aradului, în cartierele Aurel Vlaicu şi Micălaca.

Tag-uri: ACL, Klaus Iohannis, pdl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ